Top 6 parfema za jesen

Top 6 parfema za jesen

Nikada nam nije dosta parfema, od onih za posebne prilike do onih koji su nam za svaki dan. Toaletne ili parfemske vode jednostavno postoje da bi nama ulepšale dane, a možda i još nekome pored koga prođemo.

Usred mora parfema, pomirisali smo i izabrali samo za vas, top 6 parfema koji će vam obeležiti ovu jesen...

 

Žena i parfem

 

1. H&M Roll-On parfemsko ulje „Revelation“

Revelation kombinuje začine sa cvećem i ćilibarom za promenljivi, jači efekat. Od začina je upotrebljena nota cimeta, a od cveća - ljubičice. Miris je nekako prepoznatljiv, a opet sa druge strane mističan. Zanimljivo je da se nanosi sa kuglicom, a ne u spreju i da pored toga što ostavlja kožu mirišljavom, neguje je i štiti.

 H&M Roll-On

2. Tocca- „Collette“

Collete parfem je elegantan i sjajan, sa nijansom nežnosti i topline.

Sadrži transparentni miris ćilibara sa laganim, svetlucavim mozaikom od limuna, bibera i klekinih bobica. Otvara se penušavom notom, kao da ste sipali previše džina i tonika, a onda se polako smiruje do udobne nežnosti.

Collete sadrži nijanse mirisa: bergamota, mandarine, limuna, kleke, rote bibera, jasmina, ljubičice, ciklamena, borovih iglica, mošusa, sandalovine, vanile i kedrovine.

Ovo je parfem za sve koje vole nerazmetljiv i lagan miris koji se može osetiti samo ako vam neko bliže priđe. Kada to neko uradi, osetiće topli miris vanile i ćilibara.

Tocca- „Collette“

3. Jimmy Choo – „Illicit“

Illicit je parfem čiji se miris otvara kao koktel šampanjac sa sirupom od đumbira i malim zaokretom pomorandže. Srce je sačinjeno od slatkih roze ruža, a medno - ćilibarska baza pretvara ovaj divni parfem u cvetno gurmanski.

Jimmy Choo

4. Marc Jacobs – „Decadence“

Decadence je kreirala parfimer Eni Buzantin i predstavlja “senzualni, luksuzni i drveni miris” sa gornjim notama šljive, cveta irisa i šafrana; srce čine: bugarska ruža, jasmin i iris, dok je baza sačinjena od vetivera, papirus drveta i tečnog ćilibara.

Razmazite svoja čula sa ovim kompleksnim miksom!

Marc Jacobs

5. „My Burberry“

Parfimer Fransis Kurkdjian je napravio svež, cvetni miris modernog stila i dodao mu tačno onoliko koliko treba zlatnog sjaja, kako bi napravio idealni jesenji parfem. Mladalački je i optimističan, a cveće (španska grahorica, frezija i ruža) zajedno sa bergamotom, geranijumom, dunjom i pačulijem čine čist i proziran miris. Takođe sadrži i dodir zelenog, pomalo ljutog biberastog dodatka i slatko drvenasti mošus sa već čestim pačulijem.

Cvetni je, a nije mnogo sladak i može se nositi u bilo kojoj prilici.

My Burberry

6. „Narcisco Rodriguez for Her L’Absolu”

Ovaj parfem je inkarnacija parfema iz 2003. godine, samo što je dubljeg i zavodljivijeg mirisa, napravljen za sve žene koje su snažne i strastvene.

Kompozicija se sadrži od intezivnih cvetnih akorda; od tuberoze do jasmina, njemu svojstvenog srca od mošusa, dok je baza sačinjena od čilibara i drvenastih tonova pačulija i sandalovine.

Narcisco Rodriguez for Her L’Absolu



© Parfem d.o.o. 2024. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web