Najbolji parfemi za leto

Najbolji parfemi za leto

Tokom najtoplijeg godišnjeg doba, ključna reč je “osveženje”. U skladu sa tim, važno je pronaći odgovarajuću kombinaciju mirisa koja će vam prijati i osvežiti vas tokom vrelih letnjih dana. Bilo da leto provodite pored vode, u planinama ili u gradu, dobro je uz sebe imati parfem koji popravljaja raspoloženje, budi čula i podstiče energiju za nove avanture. Doza osvežavajućeg citrusnog voća, blagi miris letnjeg cveća, blistave vodene note i lagani dodir egzotike probudiće neverovatan osećaj sreće. Citrusno, lagano, sveže, prozračno - to su karakteristike koje definišu najbolje parfeme za leto.

Zato smo za vas odabrali upravo takve - od slatkastih mirisa do senzualnih vodenih nota, koje ćete obožavati.

MIRIS MEDITERANA

Lepota Mediterana i egzotične destinacije poput Sen Tropea i Kaprija odavno služe kao inspiracija za nastanak letnjih parfema, jerdonose divne, prepoznatljive arome: cvet pomorandže, lavandu, limun, ruzmarin.

Acqua Di Parma

Acqua Di Parma Colonia

Čuveni italijanski unisex klasik čijom kompozicijom dominiraju note lavande, ruzmarina, sicilijanskog citrusnog voća, jasmina, ambera i svetlog mošusa.

Dolce Gabbana

Dolce&Gabbana Light Blue Italian Zest Pour Homme

Sveži mediteranski miris za muškarce koji donosi unikatnu kompoziciju tonova: ruzmarina, mandarine, limuna i grejpfruta, bibera, ružinog drveta, mošusa i mahovine.



EGZOTIČNO VOĆE I CVEĆE

Među najprimamljivijim mirisnim pričama jesu daleka putovanja. Zahvaljujući parfemima u mašti se možete teleportovati širom sveta: na divlje peščane plaže, u pustinje afrike, na pusta ostrva, u cvetne vrtove i voćne doline. Omiljene letnje mirisne note su vanila, đumbir, kokos, pačuli, orhideja, sandalovina.


Escada Island Kiss

Escada Island Kiss

Inspirisan tropskim ostrvom, peščanim plažama, letnjim voćem i cvećem, Escada Island Kiss poznat je po svojoj kreativnoj kombinaciji voćnih nota breskve i pažljivo biranih cvetova magnolije. Ukoliko želite romantičan i lepršav miris, ovaj letnji parfem je pravi izbor za vas.

The Scent For Her

Boss Hugo Boss The Scent For Her

Veoma nežan i prefinjen miris sasvim jedinstvenog traga, osmišljen da inspiriše žene da budu pozitivne i vedre svakog dana. Krase ga note frezije, breskve i osmantusa u kombinaciji sa kakaom.

SUNČANI PARFEM I ZA LETO

Mnogi letnji pafemi su posvećeni samom suncu – ne samo nazivima, već simbolično, svojim sastavom i dizajnom bočice. Mirisom se sunčani ugođaj dočarava notama belog cveća, citrusa, kokosa.

Lalique Soleil

Lalique Soleil

Nežan i blistav poput sunčeve svetlosti. Njegove gornje note su mandarina i gorki badem, srednje note su kruška, kafa i jasmin, dok donjim notama dominiraju note mošusa i sandalovine.

Dolce Gabbana

Dolce&Gabbana Ligh Blue Sun Pour Femme

Pravi letnji miris koji odiše “sunčanim” aromama. Otvara se notom limuna koju dopunjuju note zelene jabuke i kokosa, a na kraju se pojavljuju i jači tonovi vanile i kedra, koji ovaj miris čine dobrim izborom za jutra, popodneva i večeri.



AKVATIČNI LETNJI PARFEMI

Kako parfemom dočarati uranjanje u more, talase svežine i miris slane vode? Osim akorda koji zaista podsećaju na vodu i aerosol, u parfemima se često koriste citrusne note poput limuna i bergamota kao i “ledeni” mirisi zelenog lišća..

Hugo Boss

Hugo Boss Hugo

Lagan, aromatično-vodeni miris idealan za tople letnje dane. Kompozicija mirisa se otvara citrusnim notama, koje potom prelaze u u sveže, muževne note.

Calvin Klein Eternity Aqua

Calvin Klein Eternity Aqua

Neodoljivo svež miris vodenog karaktera, obogaćen drvenim i cvetnim akordima. Sa ponosom nosi note zelene jabuke, krastavca, kajsije, belog božura, kedra i mošusa. Calvin Klein Eternity Aqua na koži ostavlja prepoznatljiv trag koji budi uspomene na tople letnje dane, kada god ga osetite.

Za koji god miris da se odlučite ovog leta, osim laganog i osvežavajućeg sastava, najbitnije je da parfem odgovara vama i vašem karakteru. Bilo da se odlučite za neke nove, ili da vašim čulima više prija neki od klasika, sigurno ćete imati vernog pratioca koji će ulepšavati vaše sunčane letnje dane i vrele noći. Odaberite svoj najbolji parfem za leto i svakodnevno uživajte u njegovom mirisu!



© Parfem d.o.o. 2024. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web