Najbolji parfemi za jesen

Najbolji parfemi za jesen

Taman kad nastupi nostalgija za letom, u vazduhu osetimo slatke mirise pečene bundeve, vanile, tople čokolade i cimeta, i shvatimo da se čarima jeseni ne može odoleti. Kao što lepršavu letnju odeću zamenjuju topli, meki džemperi pastelnih boja, tako se i naše čulo mirisa osvrće ka jesenjim notama. U pitanju su topliji, drveni, začinjeni, ili mošusni mirisi koji stvaraju čarobnu atmosferu u tmurnim danima.

Hladnije vreme nam dopušta da se ogrnemo kompozicijama koje u sebi sadrže pačuli, sandalovinu, bobičasto i tamno voće, začine, mošus, kedar kao i druge intenzivne mirisne note. Ukoliko još uvek nemate svoj omiljeni jesenji parfem, kojem se verno vraćate onda kada lišće počne da žuti i opada, imamo nekoliko predloga. U daljem tekstu otkrijte koji su to najbolji parfemi za jesen.

 

Burberry Her Intense – Jesenji mirisni koktel

 

 

Burbery Her Intense

Čak i najtmurniji jesenji dani mogu biti vedriji pod mirisnom aurom Burberry Her Intense parfema. Živahne note kupine, trešnje i opojnog jasmina su prizemljene toplim benzoinom i kedrom stvarajući jedinstven mirisni koktel glatkog završetka.


Carolina Herrera Bad Boy – Jedan od najboljih muških parfema za jesen

Carolina Herrera

Orijentalno-drveni parfem Carolina Herrera Bad Boy inspiraciju crpi iz jesenjih tonova. Obogaćen zemljanim notama suvog drveta, tonke i ambera, miris zadržava briljantnu toplinu i senzualnu esenciju. Komopoizicuju upotpunjuje kakao, beli i ružičasti biber i žalfija.


Dolce&Gabbana The Only One – Oda smeloj ženstvenosti

 

The Only One

Note opojnog Dolce&Gabbana The Only One parfema su upravo ono što zamišljamo kad pomislimo na klasični parfem za jesen. Prekriven je ljubičicom i bergamotom, u sredini se zagreva notama kafe i irisa, a ostaje izrazito senzualan pomoću bazne note vanile i pačulija.


Givenchy Gentleman – Unikatan jesenji parfem za modernog muškarca

Gentleman

Veoma lep i zavodljiv muški miris Givenchy Gentleman parfema, dobijen je savršenom kombinacijom jesenjih aroma. Zahvaljujući notama crnog bibera, lavane, pačulija, crne vanile i tolu balsama, već na prvi udah ćete shvatiti zašto je ovo pravi parfem za jesen.


Narciso Rodriguez Narciso Poudree – Puderasti miris koji obara s nogu

Narciso Poudree

Ukoliko već duže vreme imate želju da isprobate intnzivne note Narciso Rodriguez Narciso Poudree parfema, jesen je prava prilika za to. Puderasti mošus stapa se sa cvetnom kombinacijom ruže, jasmina, cveta pomorandže i završava sa notama vetivera, kedra, kumarina i pačulija.


Thierry Mugler A Men Pure Malt – Izazovna kombinacija aroma

A Men Pure Malt

Thiery Mugler A Men Pure Malt vrlo je muževan, gurmanski miris koji je kao stvoren za jesenje vreme. Miris je zaista jak, što ga čini izvrsnim ukoliko želite da budete u centru pažnje. Svoju slavu duguje veoma interesantnoj fuziji nota. Gornje arome su pomorandža i bergamont, srednje note su slad, whisky, pačuli, hafa i kedar, dok su bazne note treset, vanila, amber i mošus.



Bez obzira na to za koji se ton odlučite, ovi mirisi ulepšaće vam sezonu kiša i poslužiti kao savršeni nevidljivi dodatak vašem jesenjem stilu. Odaberite svoj najbolji parfem za jesen i unesite magiju u hladne jesenje dane.



© Parfem d.o.o. 2024. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web