Večiti klasici: Ženski parfemi koji su uvek u modi!

Večiti klasici: Ženski parfemi koji su uvek u modi!

Njima vreme ne može ništa, čak naprotiv. Kako godine prolaze, oni sve više dobijaju na značaju, a milioni ljudi širom sveta ostavljaju svoj prvi utisak zahvaljujući mirisnim notama ovih klasika. Bez preterivanja nose epitet večnih, a mi smo sigurni da će i u vremenu koje dolazi, ovi parfemi biti na listi najprodavanijih.

Oni su doslovno “evergreen” kada su u pitanju parfemi, a mi smo za vas spremili upravo listu onih, koji će uspešno odoleti svim inovacijama i trendovima i još dugo ostati prvi izbor mnogih dama:

Chloe Fleur

Dolce&Gabbana Light Blue – Miris za sva vremena

Kako Dolce&Gabbana brend uvek traži inspiraciju u Siciliji i njenim plažama, tako je ovaj parfem, koji je nastao pre šesnaest godina, dobio miris koji podseća na leto na Siciliji. Limeta i čempres dodaju notu netaknute mediteranske prirode i čine da se svaka dama oseća sveže i odvažno. Light Blue je klasični osvežavajući miris, savršen za leto i drag svim generacijama.

Calvin Klein Women

Calvin Klein Women – Parfem po meri savremenih žena

Jedinstven po svojoj kreativnoj fuziji sastojaka, Calvin Klein Women važi za jednog od omiljenih parfema žena širom sveta. Nota eukaliptusa, neobičan element za kompoziciju ženskog parfema, odabrana je kako bi se naglasila snaga i hrabrost savremene žene.

Christian Dior Addict

Christian Dior Addict - Tajna zavođenja u bočici

Kombinujući prefinjene note cveta pomorandže sa notama mandarine, jasmina i vanile, Christian Dior Addict interpretira priču o senzualnosti i zavođenju. Ovaj kutni parfem je suptilnog, cvetnog mirisa, istovremeno ženstven ali ne previše jak te ga možete nositi u svakoj prilici. Neosporivo pripada grupi ženskih parfema koji su uvek u modi.

Chloe Fleur

Chloe Fleur De Parfum - Mala crna haljina parfemske industrije

U pitanju je lagan, neodoljivi parfem koji popularnost duguje, pre svega, tome što je namenjen baš svim ženama i situacijama, a pogodan je za nošenje u svim godišnjim dobima. Ono što osvaja na prvi miris jeste delikatna i puderasta kombinacija ruže i voćnih i začinskih podtonova. U samom srcu kriju se ruža i frezija, a na internzitetu mu daju sandalovina i iris.

Roberto Cavalli Eau De Parfum

Roberto Cavalli Eau De Parfum – Jedan od parfema koji su uvek u modi

Živahan, autentičan, neponovljiv - Roberto Cavalli Eau De Parfum uvek iznova oduševljava. Topla drvenasto-cvetna mirisna mešavina, sačinjena od nota cveta pomorandže, roze bibera I zrna tonke. Dovoljno je jaka da samo jednim nanošenjem možete mirisati neverovatno dobro tokom celog dana..

Crystal Noir

Versace Crystal Noir – Magični crni kristal

Za mnoge žene ovaj parfem predstavlja nezamenjiv klasik. Jak, orijentalan i vrlo postojan, ponosno nosi akorde mandarine, vanile, karanfila i jasmina. Predstavlja jedan od najpoznatijih parfema kuće Versace ali takođe i jedan od najprodavanijih parfema svih vremena.

Ukoliko do sada niste, savetujemo vam da isprobate bar jednu od nabrojanih mirisnih nota i uverićete se i same da je klasika zauvek u modi.



© Parfem d.o.o. 2024. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web