10 najboljih ženskih parfema za 2016. godinu

10 najboljih ženskih parfema za 2016. godinu
1. Chanel Allure

Chanel Allure

Nema šanse da pogrešite sa Chanel parfemom. Kao i ostale kreacije ovog brenda Allure ženski parfem takođe pokazuje svoju sofisticiranu stranu. Atributi koji je karakretišu ovaj parfem su čistoća, udobnost i seksipi, sve u jednom. Ovaj parfem spada među dugotrajnije, jer se često i sledeći dan može osetiti na koži. Nije ni čudo zašto zauzima posebno mestu u rangiranjima u svim pregledima širom interneta.

02. Eternity Calvin Klein

Eternity Calvin Klein

Kao i kod ostalih Calvin Klein parfema, na prvi dah ćete doživeti mirisni udar. Već sledeći susret sa ovim parfemom će vas natereti da se zaljubite u njega. Eternity je jedinstven miris, lep, luksuzan i privlačan. U jednom parfemu ćete naići na spoj klasičnog i savremenog. Izuzetno je postojan, dovoljno je samo nekoliko kapi da se oko vas širi bogat miris sve do večeri.

03. Euphoria Calvin Klein

Euphoria Calvin Klein

Otkako je izašao na tržište parfema, Calvin Klein ne prestaje da nas drži zavisnicima kroz nove note koje dodaje. Inovativnost je jedan od glavnih razloga zašto je ovaj brend popularan i danas. Njegov dodatak drveta, crne orhideje, lotusa i ćilibara čine da žene padaju na ovaj miris. Zato nije ni čudo što je baš ovaj parfem sleto na našu top listu omiljenih ženskih parfema.

04. Chanel no 5

Chanel no 5

Chanel 5 je bezvremenski klasični parfem. Otkako se pojavio na tržištu 1921. broj njegovih fanova eksponencijalno raste. Chanel 5 ima sve kvalitete da postene omiljeni ženski parfem svih vremena. Možete ga nositi u dnevnim i večernjim kombinacijama bez bojazni da ćete pogrešiti. Chanel 5 je bio omiljeni parfem Merilin Monro.

05. Si Giorgio Armani

Si Giorgio Armani

Za Si često kažu da je parfem koji odaje priznanje savremenoj ženstvenosti. On je neodoljiva kombinacija nežnosti, snage i nezavisnog duha. Najbolje ga opisuje fraza “Magnet za muškarce”. Ako ste ga nosile na prvom sastanku, pola posla ste već obavile. Sigurno ćete dobiti njegovi naklonost. Ovaj svetao i elegantan miris posebno pristaje odlučnim i smelim ženama.

06. Obsession Calvin Klein

Obsession Calvin Klein

Obsession još jedan od parfema brenda Calvin Klein sa kojim se brend proslavio. Orijentalno začinjen parfem za žene, ovaj miris se savršeno uklapa u svaku priliku. Iako je napravljen od različitih mirisnih mešavina i dalje je jednostavan i snažan. Divno ga je nositi na formalnim sastancima, žurkama, rođendanima i proslavama.

07. Viktor & Rolf – FlowerBomb

Viktor & Rolf – FlowerBomb

Kako mu reč u nazivu kaže, ovaj parfem je prava cvetna eksplozija. Stavite par kapi na kožu i odmah ćete osetiti pozitivne vibracije koje plove oko vas. Žene koje ga nose nose tvrde da primaju komplimente za neodoljiv miris čak i od nepoznatih prolaznika. Probajte ga i očekujte eksploziju komplimenata.

08. Burberry Brit

Burberry Brit

Burberry je više od orijentalnog, cvetnog i osvežavajućeg parfema. To je parfem koji čuva tradiciju, ali sa modernim tonom. Nosi u sebi englesku ironiju i englesko dostojanstvo. Žene koje su koristile parfem Brit tvrde da osećaju kao da je u ovoj boci smešten jedan mali raj. Parfem je namenjan za svakodnevno korišćenje, u dnevnim i večernjim prilikama.

09. Armani Code By Giorgio Armani

Armani Code

Ako ste u potrazi za savršenim cvetnim parfemom koji je ujedno i nežan i odlučno osvaja, onda je Armani Code nešto o čemu treba da razmislite. Ova doza mirisne magije će u vama probuditi isti osećaj elegancije kao kad vidite neku Armani haljinu. Nudi svežinu, privlačnost i ženstvenost za svakoga ko ga nosi. Ovaj EDP je napravljen kao savršen spoj narandže, meda i vanile.

10. Pure Poison Dior

Pure Poison Dior

U svetu parfema Pure Poison je popularno nazvan “Parfem noći”. Ovaj neodoljivi parfem lako privlači ljude oko vas. Nikad ne zaboravite da stavite ovaj parfem u svojim noćnim akcijama. Dior je oduvek znao da pogodi pravi ekskluzivni i jedinstveni miris, kada su parfemi u pitanju. Međutim Pure Pasion zaista odvaja od ostalih članova svoje porodice. Zato se i našao na našoj top listi.



© Parfem d.o.o. 2024. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web