Pet upečatljivih muških mirisa

Pet upečatljivih muških mirisa

Mnogi od nas godinama ostaju verni jednoj istoj mirisnoj noti, pa čak i kada probamo neki novi parfem, nekako se uvek vraćamo onom po kojem nas najbolje prepoznaju drugi ljudi. Miris se pamti mnogo jače i bolje od lica i imena i zato je važno da za sebe izaberete onaj pravi. U nastavku vam predlažemo 5 parfema koji će sigurno ostaviti snažan utisak na vas.

Escape - Calvin Klein

Escape - Calvin Klein

Nikada se ne možete zasititi ovog klasika! Može se pohvaliti jakom kombinacijom gornjih nota, koje se sastoje od eukaliptusa, dinje, grejpa, manga i bergamota, dok srednje note čine ruzmarin, čempres, jela, žalfija, breza i morske note. Baza je prvenstveno od sandalovine, ambera i pačulija.

Le Male – Jean Paul Gaultier

Le Male – Jean Paul Gaultier

Le Male je uspeo privući muškarce širom sveta. Intenzivan miris pomešan sa oštrim orijentalnim spoljašnjim tonovima, ostavlja žene bez reči. Pakovanje u obliku savršenog muškog tela je nešto što u potpunosti odgovara ovom jakom parfemu.

Stronger with you by Armani

Stronger with you by Armani

Ovaj muževni miris sa ponosom nosi klasične note kestena i žalfije. Uz dodatak vanile, ružičastog bibera i listova ljubičice dobija svoj kremast, senzualni kvalitet koji obara sa nogu sve pripadnice ženskog pola!

Gucci Guilty

Gucci Guilty

Pačuli biljka u kombinaciji sa kedrom i sandalovinom predstavlja osnovni miris, a dodatak u vidu ćilibara mu daje zemljanu, egzotičnu notu. Veoma zavodiljiv i erotičan miris, spreman da razigra sva vaša čula. Vaše je samo da mu se prepustite u uživate u njegovim čarima.

Eau De Lacoste

Eau De Lacoste

Ovaj izuzetni parfem sa svojim osvežavajućim aromama citrusa, bibera i đumbira donosi lakoću i svežinu proleća koja će vas očarati. Idealan spoj sportskog stila i neprolazne elegancije za svakog odvažnog muškarca.

Nadamo se da će vas naš izbor podstaći da sami isprobate da li vam se dopadaju ove mirisne note.

P.S. Javite nam utiske!



© Parfem d.o.o. 2024. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web