Parfemi koji će vam obeležiti proleće

Parfemi koji će vam obeležiti proleće

Od bočica pa sve do baznih nota, razigrani prolećni mirisi slave odvažnost. Mirisne note kreću se od svežih i citrusnih preko cvetnih do intenzivnih nota, no svima je zajednički priziv proleća i sunčanih dana koji nam predstoje. Podsetite se na vrt prepun cveća ili dan proveden na suncu uz nekoliko kapljica omiljenog parfema. Za vas smo odabrali 5 senzualnih prolećnih parfema koji će biti savršeni dodatak vašem look-u.

See By Chloé Si Belle

See By Chloé Si Belle

Ovaj parfem je limitirano izdanje koje odražava urbanu ženstvenost, odvažnost i jaku ličnost Chloé žene, a otvara se notama nerolija i lista breze. U srcu ovog sofisticiranog, privlačnog, šarmantnog i senzualnog parfema su gardenija i cvet pomorandže, dok se osnova parfema sastoji od nota belog mošusa.

Burberry – Body Tender

Burberry – Body Tender

Mladalačku verziju originala opisuju epiteti kao što su nežnost, večna mladost, spokoj, lakoća i harizma. U visokim notama su sveže arome limuna, jabuke, breskve i apsinta. Jezgro kompozicije čine esencije ruže, listova čaja, jasmina i sandalovine, dok su u bazi note kašmira, vanile, mošusa i ambera.

Kenzo – Amour

Kenzo – Amour

Miris je inspirisan osećajem zaljubljenosti i euforije. Amour od Kenzo-a je senzualan, romantičan i šarmantan ženski parfem koji se otvara notama kineskog belog čaja i tajlandskog pirinča. U srcu ovog neodoljivog i blistavog parfema su cvet trešnje, frangipani i heliotrop, dok se osnova sastoji od mešavine mirisnih nota mošusa, vanile, drveta Tanaka iz Burme i tamjana.

Beauty Calvin Klein

Beauty Calvin Klein

Elegantan, sofisticiran, bezvremenski parfem namenjen zrelim ženama, miris koji predstavlja ženstvenost, lepotu, zrelost i samouverenost. Kompozicija mirisa Beauty inspirisana je gracioznim oblinama i lepotom cveta Kala. Ovaj CK lepotan oslikava unutarnju lepotu žene, njenu snagu i duh. Miris je kreirala Sofi Labe, od nota semena ambrete u vrhu, jasmina u srcu te osnove od kedra.

Code Luna by Giorgio Armani

Code Luna by Giorgio Armani

U ovoj mirisnoj priči simbolizuje se ženstvenost, mistika, magnetizam i senzualnost. Ova sveža i cvetna toaletna voda s daškom vanile, apsolutno opčinjava i budi sva čula svojom vedrinom koju izvlači iz mirisnih nota citrusa i blistavog bergamota, te zelenog naglaska iz esencije gorke narandže i kruške. U svom srcu nosi kombinaciju cveta narandže te očaravajuće laganog i prozračnog cveta Epiphyllum Oxypetalum poznatog i kao Kraljica noći.

Drage dame, nadamo se da smo vam olakšali potragu za idealnim parfemom za sunčano proleće koje nam predstoji. Pored parfema, ne zaboravite da se “naoružate” pozitivnom energijom i širokim osmehom, i reakcije neće izostati!



© Parfem d.o.o. 2024. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web