Zavodljivi mirisi proleća

Zavodljivi mirisi proleća

Sa lepšim vremenom, sunčanim danima i toplim povetarcem javlja se potreba za laganim i osvežavajućim notama. Teški zimski parfemi pomalo su nas umorili  i sada je pravo vreme da se prepustimo mirisima finih, tananih struktura i uživamo u duhu proleća.

Za vas izdvajamo 5 ženskih parfema koji će vašu kožu oplemeniti cvetnim tonovima i slatkastim aromama voća.

 

1.Calvin Klein Euphoria

Euphoria poziva na poletnost i ushićenost, osećanja koja u nama bude prijatni sunčevi zraci. Sočnom i blistavom mirisu doprinose note japanske jabuke, šipka, a jačini i zavodljivom akordu tonovi crne orhideje i crvenog drveta. Slatkasti i puderasti tonovi inspirišu vas da se prepustite lepoti života, sledite svoje snove i uživate u njihovom čarobnom ostvarenju.

 

Calvin Klein Euphoria

2.Burberry Weekend

Kao što i samo ime sugeriše, parfem Burberry Weekend, vodi vas na nezaboravnu avanturu u danima predviđenim za opuštanje i uživanje. Neodoljive note sočne mandarine daće vašem danu posebnu svežinu a planinska ciklama, zumbul i ljubičica probudiće u vama osećaj nežnosti i topline. Ovaj parfem potpisuje poznata kreatorka Nathalie Lorson.

 

Burberry Weekend

3.Escada Turqoise Summer

Parfem Escada Tuqoise idealan je izbor za dame koje vole da njihove prolećne i letnje kombinacije obeleži isti parfem. Inspirisan je toplinom leta, neodoljivim ukusom voća, osvežavajućim mirisom cveća i jarkim bojama leptirića. Nežan je i umeren dnevni parfem.

 

Escada Turqoise Summer

4. Carolina Herera Good Girl

Kolekcija parfema Caroline Herere, kreatorke autentičnog stila, od prošle godine bogatija je za još jedan parfem – Good Girl. Nežne note belog jasmina i opojne tuberoze stavljeni su u kontrast sa dubokim notama tonke i kakaa. Upečatljivom porukom „Tako je dobro biti loša“, odiše misterioznošću i poziva da predstojeće prijatne prolećne večeri obeleži vaša ženstvenost i zavodljivost.

 

Carolina Herera Good Girl

5. Chloe Love Story

Leptirići u stomaku i slatka zaljubljenost često upotpune vesele prolećne dane. Upravo bajkovita pariška romansa i ljubavni katanci na mostu Pont des Arts bili su inspiracija modnoj kući Cloe pri kreiranju ovog parfema. Maznom, čistom i svežem mirisu doprinose note belog cveća, citrusa, mošusa i drveta.

 

Chloe Love Story



© Parfem d.o.o. 2024. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web