Kakav treba da bude savršeni parfem za posao? Diskretan, suptilan, osvežavajući, nenametljiv…
Eksperti za parfeme kažu da tokom dana treba da izbegavamo orijentalne mirise, a da pribegavamo onim koji sadrže sveže citrusne i morske note. Imajte ne umu da je prvi utisak, kako u poslu tako i u životu, vrlo važan, a izbor pravog parfema može potpuno da promeni nečiji utisak o vama.

Predstavljamo vam tri muška i tri ženska parfema zahvaljujući kojima ćete zablistati na poslu!

1. BOSS HUGO BOSS THE SCENT FOR HIM

Muževan i senzualan parfem koji zavodi, osvaja, pobeđuje. Stvoren za muškarce koji su dominantni, ambiciozni i puni samopouzdanja, i koji uvek nađu način da ostvare svoje ciljeve. Iako počinje začinskom notom đumbira, kompoziciju smiruju tonovi lavande i bergamota. The Scent je jedan od onih mirisa koji traju i ne zaboravljaju se lako.

2. BOSS HUGO BOSS THE SCENT FOR HER

Žensko izdanje The Scent parfema luksuzne je i zavodljive kompozicije, koja počinje aromama breskve, kajsije i frezije, a završava se kakaom. Sofisticirana i odmerena slatkoća i toplina učiniće da na poslu mirišete kao prava dama koja sa lakoćom prevazilazi sve životne i poslovne prepreke.

3. VERSACE POUR HOMME DYLAN BLUE

Spoj nespojivog – aromatičnih, drvenih i svežih, vodenih nota, čine Versace Pour Homme Dylan Blue jedinstvenim muškim parfemom. Miris Mediterana podstaći će vas da opušteno i u poletu obavljate sve poslovne obaveze, kao i da budete najbolja verzija sebe.

4. VERSACE VANITAS

Versace Venitas nastao je 2011. godine sa ciljem da uzdigne svu lepotu slobodne i neustrašive žene koja zna šta želi i kako to da dobije. Limeta i frezija u gornjim notama – osvežavaju ovu kompoziciju, dok je u donjim notama začinjavaju mahuna i kedrovina.

5. BVLGARI MAN IN BLACK

Ako posedujete neodoljivu harizmu i odvažnost koje vas osnažuju na putu do poslovnih uspeha, Man in Black je pravi parfem za vas. Inspirisan mitom o rođenju Vulkana, boga zemlje, posvećen je svim muškarcima koji su vođe, kako u životu tako i u poslu. Nesvakidašnju kompoziciju otvaraju oštre note ruma, kože i svetlih začina, da bi potom usledili akordi neodoljivog cveta irisa i tuberoza.

6. BVLGARI OMNIA CRYSTALLINE

Famozni Bvlgari Omnia Crystalline nadahnut je savršenošću kristala. Delikatan i nežan kao dodir latica, u gornjim notama poseduju bambus i egzotično azijsko bilje sa notama jabuke i kruške. U srcu parfema je otmeni cvet lotusa, koji ovaj parfem čini neprevaziđenim za sve prilike.