Šest izuzetnih parfema za poslovne prilike

Šest izuzetnih parfema za poslovne prilike

Kakav treba da bude savršeni parfem za posao? Diskretan, suptilan, osvežavajući, nenametljiv…
Eksperti za parfeme kažu da tokom dana treba da izbegavamo orijentalne mirise, a da pribegavamo onim koji sadrže sveže citrusne i morske note. Imajte ne umu da je prvi utisak, kako u poslu tako i u životu, vrlo važan, a izbor pravog parfema može potpuno da promeni nečiji utisak o vama.

Predstavljamo vam tri muška i tri ženska parfema zahvaljujući kojima ćete zablistati na poslu!

1. BOSS HUGO BOSS THE SCENT FOR HIM

Muževan i senzualan parfem koji zavodi, osvaja, pobeđuje. Stvoren za muškarce koji su dominantni, ambiciozni i puni samopouzdanja, i koji uvek nađu način da ostvare svoje ciljeve. Iako počinje začinskom notom đumbira, kompoziciju smiruju tonovi lavande i bergamota. The Scent je jedan od onih mirisa koji traju i ne zaboravljaju se lako.

BOSS HUGO BOSS THE SCENT FOR HIM

2. BOSS HUGO BOSS THE SCENT FOR HER

Žensko izdanje The Scent parfema luksuzne je i zavodljive kompozicije, koja počinje aromama breskve, kajsije i frezije, a završava se kakaom. Sofisticirana i odmerena slatkoća i toplina učiniće da na poslu mirišete kao prava dama koja sa lakoćom prevazilazi sve životne i poslovne prepreke.

BOSS HUGO BOSS THE SCENT FOR HER

3. VERSACE POUR HOMME DYLAN BLUE

Spoj nespojivog – aromatičnih, drvenih i svežih, vodenih nota, čine Versace Pour Homme Dylan Blue jedinstvenim muškim parfemom. Miris Mediterana podstaći će vas da opušteno i u poletu obavljate sve poslovne obaveze, kao i da budete najbolja verzija sebe.

VERSACE POUR HOMME DYLAN BLUE

4. VERSACE VANITAS

Versace Venitas nastao je 2011. godine sa ciljem da uzdigne svu lepotu slobodne i neustrašive žene koja zna šta želi i kako to da dobije. Limeta i frezija u gornjim notama – osvežavaju ovu kompoziciju, dok je u donjim notama začinjavaju mahuna i kedrovina.

VERSACE VANITAS

5. BVLGARI MAN IN BLACK

Ako posedujete neodoljivu harizmu i odvažnost koje vas osnažuju na putu do poslovnih uspeha, Man in Black je pravi parfem za vas. Inspirisan mitom o rođenju Vulkana, boga zemlje, posvećen je svim muškarcima koji su vođe, kako u životu tako i u poslu. Nesvakidašnju kompoziciju otvaraju oštre note ruma, kože i svetlih začina, da bi potom usledili akordi neodoljivog cveta irisa i tuberoza.

BVLGARI MAN IN BLACK

6. BVLGARI OMNIA CRYSTALLINE

Famozni Bvlgari Omnia Crystalline nadahnut je savršenošću kristala. Delikatan i nežan kao dodir latica, u gornjim notama poseduju bambus i egzotično azijsko bilje sa notama jabuke i kruške. U srcu parfema je otmeni cvet lotusa, koji ovaj parfem čini neprevaziđenim za sve prilike.

BVLGARI OMNIA CRYSTALLINE

 

 

 



© Parfem d.o.o. 2024. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web