Parfemi sa najoriginalnijim bočicama

Parfemi sa najoriginalnijim bočicama

NIJE TAJNA DA AMBALAŽA PRODAJE PROIZVOD, A TO U POSEBNOJ MERI VAŽI ZA PARFEME. PROIZVOĐAČI PARFEMA TRUDE SE DA BOČICE BUDU ŠTO PREPOZNATLJIVIJE, I VEOMA ČESTO ORIGINALNA BOČICA IMA VELIKE ZASLUGE ZA USPEH PARFEMA.

Kao i svaki dizajn, kreiranje bočica za parfem predstavlja veliki izazov. Zapremina je unapred definisana, dok cena materijala ne sme biti previsoka. Za razliku od automobila ili tetrapaka mleka, od bočica se očekuje da ne liče na proizvode konkurencije. Srećom, za proizvođače parfema rade neki od najboljih svetskih dizajnera, a mi smo izdvojili nekoliko parfema koji će posebno dobro krasiti vaš ormarić sa kozmetikom. Svi navedeni parfemi su pravi klasici i spadaju među stotinak najpopularnijih parfema na tržištu, tako da svakako ne možete pogrešiti čak i ako ih kupite prvenstveno jer vam se svidela ambalaža.

MOSCHINO FRESH COUTURE

MOSCHINO FRESH COUTURE je definitivno parfem sa najoriginalnijom bočicom, iako se nekima neće svideti dizajn, koji koristi izgled sredstava za čišćenje domaćinstva. Samo najmoćniji brendovi mogu da priušte sebi luksuz ovako neobičnog dizajna, koji je osmišljen upravo da bi se o njemu pričalo, kao i da bi privlačio pažnju na polici.

CAROLINA HERRERA GOOD GIRL

CAROLINA HERRERA GOOD GIRL predstavlja pravo malo umetničko delo i jedan je od onih parfema koji potenciraju ženstvenost. Kada se parfem potroši, bočica se može koristiti za dekoraciju, što važi i za druge parfeme sa ove liste. Bočica je veoma stabilna, imako ne prvi pogled možda ne deluje tako.

GUCCI RUSH 2

GUCCI RUSH 2ide u drugu krajnost u odnosu na prethodni parfem, jer je dizajn pre svega praktičan, dok se ženstvenost potencira samo bojom. Oblik kasete čini ovaj parfem pogodnim za transport, dok ga jednostavne linije izdvajaju od svih drugih parfema. Prozirnost spoljne kutije je još jedan pun pogodak.

KENZO WORLD

KENZO WORLD bez oklevanja možemo nazvati vrlo uspešnom modernom skulpturom. Oblik oka zaista privlači oko posmatrača, dok metalni disk na mestu zenice daje posebnu draž ovom vrlo originalnom dizajnu. U prodaji je nekoliko varijati, uključujući i one sa providnim zatvaračem, ali klasična varijanta je ipak najlepša.

NINA RICCI PREMIER JOUR

NINA RICCI PREMIER JOUR parfem vam je svakako poznat, a poznat je i po tome što uspešno kreira vizuelnu iluziju da je bočica isečena na tri dela i da gornji delovi samo što nisu pali. Koliko god da posedujete ovaj parfem, iluzija nikada ne prolazi, a parfem se posebno ističe kada stoji pored parfema klasičnog dizajna.

BVLGARI OMNIA

BVLGARI OMNIA proizvodi se u nekoliko varijanti, uključujući amethyste, coral i jade green. Dizajn je potpuno simetričan u sve tri ose, dok linije deluju neobično fluidno. Kao ostale parfeme sa ove liste, i Bvlgari Omnia parfeme možete kupiti po najboljim cenama putem našeg sajta.



© Parfem d.o.o. 2024. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web