Omiljeni parfemi poznatih žena

Omiljeni parfemi poznatih žena

Pomislili biste da poznate ličnosti nose samo papreno skupe parfeme, ili aktuelne mirisne note čuvenih modnih kuća. Od početaka parfemske industrije do danas, mnoge zvezde bile su zaštitna lica određenih bredova parfema i svojim likom im dale prepoznatljiv pečat na osnovu kojeg se mogao steći utisak o karakteristikama datog mirisa. Pitate se, u moru svih tih reklama i naslovnica, koje parfeme one zaista nose?

Znamo šta oblače, kakav stil neguju i koji su im omiljeni brendovi odeće, ali pitanje odabira mirisa ne može se dokučiti putem časopisa i malih ekrana već je rezervisano za uži krug ljudi. Zaključak bi bio da je miris ipak nešto lično, svojstveno svakoj ženi. Miris nije stvar društvenih i modnih trendova već stvar ukusa i presudni detalj po kome nas ljudi zapamte.

Poznate dame su u brojnim intervjuima otkrivale male tajne svoje beauty rutine i bile složne oko stava da parfem predstavlja lični potpis jedne žene koji najbolje govori o njenom stilu.

 

Adele- Christian Dior Hypnotic Poison

Diva nesvakidašnjeg glasa, Adele, od svoje petnaeste godine verna je jednom jedinom parfemu- Christian Dior Hypnotic Poison. Sjajna Adel odaje utisak hrabre i samouverene žene koja hipnotiše svojim glasom, a poznato je da Dior Hypnotic Poison od svog lansiranja važi za jednog od najmoćnijih mirisa ikada. Nema sumnje da čine savršen spoj.

Christian Dior Hypnotic Poison

Blake Lively - Gucci Premiere

Ponosna vlasnica titule modne ikone današnjice, glumica Blake Lively nakon dugogodišnjeg traženja mirisa koji joj zaista pristaje pronašla je Gucci Premiere , ili bi se moglo reći da je on zapravo pronašao nju. Nakon što je izabrana za zaštitno lice marketinške kampanje ovog parfema i sa njim podelila nekoliko kultnih zajedničkih fotografija, priznala je da joj se miris neizmerno dopao i da je došao kao poručen za nju.

Gucci Premiere

Sandra Bullock - Christian Dior Dune

Poznato je da je stil šarmantne glumice Sandre Bullock veoma jednostavan i elegantan, a tome takođe svedoči i njen odabir parfema. "Moj omiljeni parfem oduvek je bio Christian Dior Dune. „Ima vrlo karakterističan miris i podseća me na dom i drage osobe. Osećam se sigurno kada ga nosim. Miriše poput svežeg morskog vazduha prožetog divnim cvetnim tonovima.“

Christian Dior Dune

Margot Robbie - Calvin Klein Deep Euphoria

Australijska glumica Margot Robbie zrači posebnom gracioznošću. Priznavši da se dugo opirala parfemima, koristeći samo eterična ulja nežnog mirisa, otkrila je da ju je potpuno očarala Calvin Klein Deep Euphoria te je napravila presedan. Deep Euphoria je parfem suptilnog, cvetnog mirisa, istovremeno ženstven ali ne previše jak te ga može nositi u svakoj prilici.

Calvin Klein Deep Euphoria

Ashley Graham - Chloé

Dama neverovatne energije, plus-size model Ashley Graham, predstavlja uzor današnjim mladim devojkama širom sveta i svakodnevno sa njima deli tajne svog stila. Nikad ne propušta priliku da spomene kako godinama koristi parfem Chloé od istoimenog brenda. Svoju privrženost ovom mirisu i zvanično je krunisala izjavom da ne bi mogla da živi bez svog omiljenog Chloé parfema.

Chloé



© Parfem d.o.o. 2024. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web