Pet glamuroznih parfema za novogodišnju noć

Pet glamuroznih parfema za novogodišnju noć

Pripreme za novogodišnju noć su u punom jeku, a osim izbora odgovarajućeg mesta za sam doček ili pak haljine koja priliči ovakvoj vrsti događaja, bitno je odabrati i parfem koji odgovara ovoj glamuroznoj večeri. Pogledajte koji predlozi su se našli na našoj listi parfema za novogodišnju noć!

1. Giorgio Armani, Si Passione

Si Passione moćna je reinterpretacija prepoznatljivog Armanijevog mirisa, u skladu s novim shvatanjima moderne žene: neustrašive, odvažne i odlučne. Žene koja kaže Si ljubavi, Si životu, Si strasti. U mirisu ćete prepoznati karakterističan Si mirisni trag - nektar crnog ribiza u kombinaciji sa notom kruške. Kombinacija upečatljive vanile, cvetova ruže i jasmina stvara senzualan miris, te istovremeno odražava žensku nežnost i snagu. Otkrijte svoju vatrenu i neodoljivu stranu!

2. Dolce & Gabbana, The Only One

Miris koji oslikava apsolutnu ženstvenost, kao stvoren je za specijalne prilike – poput novogodišnje noći. Miris otvara ljubičica u kombinaciji sa suptilnim dodirom bergamota, stvarajući veseo, neočekivan i sočan buket. U srcu se zavodljive note kafe mešaju sa šarmantnim irisom. Na kraju, topla osnova sačinjena od vanile i pačulija obavija čula opojnim zagrljajem. Ovo je izbor zahvaljujući kojem ne možete proći nezapaženo, jer The Only One nosi poruku da je svaka žena jedinstvena.

3. Paco Rabanne, Lady Million

Luksuz u maloj bočici. Za femme fatale, kreativnu i neukroćenu, kojoj nijedan muškarac ne može odoleti. Treptav i senzualan, Lady Million parfem je svež, cvetan i drvenast, kao nektar pohotnog cveća. Mirisne note su uklopljene tako da izgledaju kao igra dijamanata na svetlu. Zasijajte u novogodišnjoj noći!

4. YSL, Black Opium

Ukoliko želite da mirišete neodoljivo i privlačno, sa dozom drskosti i smelosti, YSL predstavlja Black Opium. Opasni napitak počinje snažnim i prodornim notama kafe, uzdrmavajući sva čula. Zatim slede mekše i ženstvenije note belih cvetova jasmina i absoluta narandžinog cveta, s opojnim i odvažnim finišem božanstvene vanile i drvenastih nota kedrovine i pačulija, koje zaokružuju miris i pružaju mu dubinu i tajanstvenu eleganciju.

5. Burberry, My Burberry

Klasik novog doba. Grandiozan cvetni parfem koji spaja duh modernizma i stare, dobre tradicije. Kompozicija se otvara slatkim graškom i cistrusnim notama bergamota koji vode do geranijuma, cvetova frezije i zlatne dunje u srcu. Miris je zaokružen pačulijem u osnovi kome se priključuju cvetovi ruže, dok bogati ćilibar pačulija zaokružuje miris do duboke i zanosne završnice. Budite dama u novogodišnjoj noći!

Koji god parfem odaberete, želimo vam nezaboravan provod kao uvod u još bolju i sjajniju 2019. godinu!



© Parfem d.o.o. 2024. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web