NAJLEPŠI PARFEMI ZA 8. MART

NAJLEPŠI PARFEMI ZA 8. MART

Određene i klasične mirisne note se nikada ne zaboravljaju. Dajemo vam ideju za savršen poklon za vašu damu. I garantujemo, nećete pogrešiti!

 

1. POISON – Christian Dior

Veoma začinjen, Poison je dizajniran sa dosta korijandera i tuberose (neobičan miris, za parfeme se koristi esencijalno ulje iz cveta, koji najviše podseća na ljiljan u zavisnosti od kombinacije on više ili manje dominira.) Poison je parfem koji nema direktnog konkurenta na tržištu, a žene ga ili vole ili im je veoma neprijatan. Nastao je 1985. i veoma je ekstravagantan, baš kao što su to rane osamdesete bile.

POISON – Christian Dior

2. CLASSIQUE – Jean Paul Gaultier

Čuven po bočici u obliku korseta i senzualnom mirisu Classique je označio početak jednog novog trenda u proizvodnji parfema za žene, a nova logika mogla bi da nosi naziv „vrcavost u stavu“. Miks ruže, kruške, orhideje i cveta narandže i danas se smatra najboljim oružjem kada je u pitanju zavođenje.

CLASSIQUE – Jean Paul Gaultier

 

3. OPIUM – Yves Saint Laurent

Od kako se u parfimerijama pojavio krajem sedamdesetih, njegovo vreme i prepoznatljiva nota bogatog senzualnog parfema nikako da prođe.

OPIUM – Yves Saint Laurent

 

4. YOUTH DEW – Estee Lauder

Prva mirisna nota ove poznate kozmetičke kuće je zapanjujuće oštra i luksuzna. Poznato je da je do danas prodato više od 250 miliona bočica i taj trend se nastavlja i dalje, a liste najpopularnijih parfema gotovo nikada ne preskaču Youth-Dew.

YOUTH DEW – Estee Lauder

 

5. EUPHORIA – Calvin Klein

Teško je odabrati samo jednu Calvin Klein mirisnu notu, ali među mnogim Euphoria se zaista izdvaja. Moderan je i veoma zavodljiv zahvaljujući crnoj orhideji, mahagoniju, ljubičici i naravno ćilibaru.EUPHORIA – Calvin Klein

 

 

 



© Parfem d.o.o. 2024. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web