Moschino parfemi: Koji je vaš izbor ovog proleća?

Moschino parfemi: Koji je vaš izbor ovog proleća?

Moschino je italijanski modni brend koji je osnovao Franco Moschino davne 1983. godine. Brend je poznat po šarenim, razigranim i ekscentričnim dezenima, kao i pristupačnim cenama, što ga čini veoma privlačnim mlađoj populaciji. U svojoj bogatoj ponudi od čak 25 parfema, nudi širok izbor za svačija čula i raspoloženja. Prvi Moschino parfem predstavljen je 1987, a poslednji 2018. godine pod nazivom Toy 2. Na nama je da vam predstavimo neke od najpopularnijih i najlepših mirisnih nota, a na vama da napravite savršeni izbor za sebe ili dragu osobu!

1. Funny!

Parfem sa aromom crvenog voća, ljute narandže i ružičastog bibera razigraće svačija čula! Cvetni akord zajedno sa voćnim naglascima čini savršeni spoj šarma, nežnosti i spontanosti. U kombinaciji sa jasminom, božurom i ljubičicom idealan je za mlade, energične devojke pune poleta.

Funny!

 

2. I Love Love

Ovaj cvetni parfem zavodljivo pleni mirisnim notama pomorandže, limuna, grejpfruta i ribizle, dok se u srcu samog parfema nalazi miris đurđevka. Baznu notu čine mirisi Tanaka drveta, kedrovine i mošusa, što ga čini idealnim za sunčano proleće koje nam polako pristiže!

I Love Love

3. Hippy Fizz

Parfem Moschino Cheap & Chic Hippy Fizz se sastoji od nota listova maline, limuna, majske ruže, ljubičice iz italijanske Parme, magnolije, lotosa, kedra i senzualnog mošusa. Blistav, senzualan, bezbrižan i zavodljiv ženski parfem namenjen mlađim devojkama.

Cheap & Chic Hippy Fizz

4. Light Clouds

Cheap & Chic Light Clouds u svojoj bočici donosi arome breskve, ciklame, lotosa, jasmina, ruže, kedra i mošusa. Mekan, lagan, blag, svež, proziran parfem baš poput malih prolećnih oblačaka!

Light Clouds

 

5. Glamour

Izuzetno ženstven, nežan i koketan cvetni miris, koji odiše pravom elegancijom i glamurom! Morska so, cvet tangerine, hibiskus, orhideja i lotos sa baznom notom kedra i mošusa probudiće otmenost u svakoj dami spremnoj za zavođenje!

Glamour



© Parfem d.o.o. 2024. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web