Kako izabrati parfem u skladu sa raspoloženjem?

Kako izabrati parfem u skladu sa raspoloženjem?

Da li ste znali da odabir parfema ima i svoju psihološku stranu? Naime, otkriveno je da parfemi utiču na naše raspoloženje i da mogu da izazovu različite emocije u nama. Tako, parfemi mogu da povećaju osećaj zadovoljstva, energije i poleta, kao i da smanje nivo stresa ili straha. Parfem može i da nas vrati u prošlost, te podseti na neke posebno lepe trenutke i uspomene, kada jednim udahom starog, dobro poznatog mirisa, mozak oslobađa serotonin i endorfin – hormone sreće.

U nastavku pročitajte koji su to mirisi koji izazivaju efekat uzvišenosti, energičnosti, smirenosti, samouverenosti i strastvenosti, te odaberite vaše tajno oružje.

1. Osećajte se uzvišeno

Paco Rabanne Olympea evocira neodoljivu snagu i moć grčke boginje, zbog čega nećete moći da se ne osetite uzvišeno i posebno važno. Slana, cvetna kompozicija sadrži iskričavu zelenu mandarinu, vodene tonove jasmina i vatreni cvet đumbira u vrhu, kao i toplu vanilu u samom srcu. Stvoren je za one dane kada je važno da sebe uverite u to da ste nezaustavljivi i da možete - sve.

Paco Rabanne Olympea

2. Osećajte se energično

Buđenje proleća, sloboda i energija kriju se u jednom udahu Versace Versense mirisa! Moderan miris koji čini buket najlepšeg cveća pomešan sa mirisom svežeg Mediterana, učiniće da za tren postanete veseli i optimistični, dok će svi oko vas biti očarani vašom neodoljivom energijom.

Versace Versense

3. Osećajte se smireno

Za duge, naporne i stresne dane, kada doživite tzv. burnout, birajte Mon Guerlain. Spoj kremaste vanile, lavande i slatkih biljnih mirisa, opustiće moždane ćelije i staviti vas u stanje potpunog mira i pravog zena. Žak Guerlain je rekao: ’’Mi stvaramo parfeme za žene kojima se divimo’’, budite i vi jedna od njih!

Mon Guerlain

4. Osećajte se samouvereno

Setite se one izreke: ’’Nije važno šta nosite, nego kako nosite’’. Parfem je kao i stil – stav. Kada imate važan poslovni sastanak ili događaj, odaberite snažan i moćan parfem poput YSL Black Opium-a, koji ume da odgovori na svaku opasnost, te na svaku rizičnu situaciju i dilemu. Black Opium opija snažnom misterioznošću, čini da uvek želite više i da se uvek osećate bolje u svojoj koži. Ostavite utisak kako mirisom, tako i samouverenim i nepokolebljivim stavom.

Black Opium

5. Osećajte se strastveno

Gucci Guilty Absolute Pour Femme predstavlja revoluciju emancipovane ljubavi. Onda kada slavite slobodnu, strastvenu i apsolutnu ljubav, lišenu društvenih pravila i normi, onda je trenutak da nanesete zavodljivi i opijajući Gucci Guilty Absolute. Parfem otvara uzbudljivi miris kupina koje rastu u divljoj šumi, asocirajući neukrotiva osećanja puna požude.

Gucci Guilty Absolute Pour Femme

Neka vam parfem posluži kao inspiracija, motivacija i sredstvo za podizanje vibracije!

 

 

 

 

 

 



© Parfem d.o.o. 2024. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web