Ekspresija kroz mirise

Ekspresija kroz mirise

Parfem je način ekspresije, način da iskažemo naš ukus, stil pa čak i način života. Kažu da je miris najjači utisak vezan za pamćenje. Važno je imati parfem za posebne dane, kao I trenutke po kojima će vas se ljudi sećati.

Uzimajući u obzir da su naša čula toliko izražena, I toliko bitna za kreiranje prvog utiska, miris koji biramo je svakako od presudnog značaja za utisak koji ostavljamo na svoju okolinu. Ono što je bitno jeste da je prvi utisak jedan I niko nema pravo na drugi put za stvaranje prvog utiska. Znajući to, treba da se pripremimo za poslovni razgovor, za dejt sa novim potencijalnim partnerom ili za bilo koju situaciju u kojoj se prvi put susrećemo sa određenom grupacijom ljudi.

Nešto što sami možete pretpostaviti jeste da se za različite životne situacije I prilike treba koristiti različite parfeme. Jedan razgovor za posao koji bi trebalo podrazumevati nežnije note, neagresivnog tona, koji će osvežavati I lagano činiti vašu auru primamljivom I ujedno pristupačnom. Za razliku od jakog, opijajućeg mirisa kojim možete postići kontraefekat I izazvati odaljavanje od vas I kreiranje mišljenja da ste napadni I prenaglašeni kako u svom mirisu tako I u svojim postupcima. U startu dobiti minus koji vam svakako ne treba.  Izbor svakako može biti neki cvetni miris koji opušta, kao npr. Anais Anais Cacharel http://parfemi-online.com/cacharel-anais-anais-edt-100ml-zenski-parfem. Takođe, parfem veliki kuće Lancome – Lancome Hypnose http://parfemi-online.com/lancome-hypnose-edp-30ml-zenski-parfem je sunčani drveni orijentalni miris sa gurmanskim nijansama, koji će pokazati ženstvenost I toplinu, a zadržati se na profesionalnoj distance svojom umirujućom prirodom.

Savet za svakodnevnu varijantu svakako bi bio neki od parfema kao što je Kenzo Flower http://parfemi-online.com/kenzo-flower-by-kenzo-edp-100ml-zenski-parfem. Ovo je svež miris u kome preovladavaju cvetne note senzualnih nijansi. Bočica je dizajnirana da podseća na grafite ted a u vama pobudi Slobodan , spontani duh.

Izbor za dejt sa njim na kom želite da blistate I pokažete vaše najbolje strane, kapljice parfema Giorgio Armani Code http://parfemi-online.com/giorgio-armani-code-pour-femme-edp-50ml-zenski-parfem će apsolutno upotpuniti. Kao što i samo ime kaže, Amor Amor Cacharel http://parfemi-online.com/cacharel-amor-amor-edt-100ml-zenski-parfem, naziva se još i passion elixir i to sa razlogom. Takođe je odličan izbor za vaše očaravanje kako džentlmena s kojim izlazite na piće/večeru tako i svih koji se nađu u vašem okruženju. Vatreni i orijentalni uz voćno-veselu kompoziciju sa početkom uz note crne ribizle i crvene narandže. Srce kompozicije je egzotični cvetom Tiare.

Naš savet svim čitateljkama bio bi da potraže sve što žele u umerenoj I prikladnoj varijanti. Nijedan muškarac neće biti oduševljen da sedi u oblaku vašeg parfema, ma koliko on bio primeren situaciji I tome kako želite da se predstavite. Važno je znati da je vrlo često manje više, I da sa samo par kapljica parfema koji ste izabrali, možete ostaviti odličan utisak – a I sebi ćete biti prijatniji! J

Na našem sajtu http://parfemi-online.com/ možete pronaći veliki broj parfema koji će odgovarati u tome kako ćete predstaviti sebe vašoj okolini.



© Parfem d.o.o. 2024. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web