DAN ZALJUBLJENIH: Top 6 parfema sa kojima ne možete pogrešiti

DAN ZALJUBLJENIH: Top 6 parfema sa kojima ne možete pogrešiti

Približava se Dan zaljubljenih, a vi ne znate šta da poklonite dragoj osobi? Parfem je jedan od poklona sa kojim ne možete pogrešiti, naročito ako odaberete jedan od naših predloga. U zavisnosti od mirisnih nota koje prefirate, pripremili smo najlepše kombinacije mirisa za njega i za nju:

1. Emporio Armani – Stronger With You & Because It’s You

Mladalački moderni mirisi slatko-cvetno-voćne kombinacije čine neodoljivi ljubavni napitak. Stronger With you, muška verzija, otvara se notama kardamona, ružičastog bibera i ljubičice; u srcu je žalfija, a u bazi kesten i vanila. Ženska verzija Because It’s You otvara se notama nerolija i maline, dok je u srcu ruža. Baza je sačinjena od vanile i mošusa. Nazivi parfema su kao stvoreni da pošalju značajnu poruku vašem partneru!

Stronger With You

2. Calvin Klein – Obsessed – for him & for her

Za razliku od prethodnog para, Obsessed parfemi pripadaju orijentalno-drvenastim mirisima, koji ostavljaju čaroban i opojan trag na koži. U gornjim notama muškog parfema su belo zlato, grejpfrut i sečuanski biber, dok su u srcu listovi kedra i koža. Baza je od pačulija, crne vanile i ambroksa. Mirisna kompozicija ženskog parfema počinje citrusnim notama i nerolijem, dok su joj u srcu lavanda, ruža, žalfija, cvet narandže i đurđevak. Osnovna ideja parfema je da evocira sećanje na velike ljubavi, strast i čežnju, zbog čega ćete biti ‘’opsednuti’’ njime.

Obsessed

3. Dolce & Gabbana – Light Blue – pour homme & pour femme

Osvežavajući, prozračan i lagan cvetno-voćni miris Light Blue budi osećaj životne radosti i odvodi vas u mediteranske krajeve ispunjene plavetnilom neba i mora. Muška verzija otvara se bergamotom, mandarinom i grejpfrutom; u srcu su sečuanski biber i ružino drvo, a u bazi hrastov lišaj. Senzualnu žensku verziju čine note sicilijanskog limuna, zelene jabuke, jasmine, ruže i kedra. Inspirišite se za nove zajedničke avanture!

Light Blue

Pažljivo odaberite parfem svom partneru jer će to biti miris koji će vas zauvek podsećati na osećaj koji je draga osoba budila u vama. Na kraju, ne zaboravite da je jedini nezamenljivi poklon – ljubav.

Srećan vam Dan zaljubljenih!

 



© Parfem d.o.o. 2024. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web