U susret proleću i lepom vremenu, za vas smo odabrali 7 parfema koji u sebi sadrže cvetne note i sunčeve zrake. Svi oni su prozračni i poletni, spravljeni tako da na najbolji način dočaraju svu lepotu buđenja prirode.

1. Parfem Dolce dizajnerskog dvojca Dolce i Gabanna je mešavina belog cveća i lišća nerolija. Prvi put u proizvodnji parfema je korišćen južno-afrički cvet beli amarilis. On u kombinaciji sa belim ljiljanom i belim narcisom stvara ženstveni, nežni i originalni cvetni miris.

2. Shalimar je inspirisan strastvenom ljubavnom pričom između Shahjahana i njegove voljene Mumtaz Mahal. Nakon prerane smrti Mumtaz, ožalošćeni šah je podigao čuveni Tadž Mahal. Shalimar je mirisni spomenik ovoj ljubavi, a njegovu kombinaciju čini cveće iz omiljenog vrta Mumtaz Mahal.

3. Chloe Love Story je još jedan parfem inpirisan ljubavlju, kao pokretačkom silom. Bazu ovog parfema čini cvet narandže. Svežini i poletnosti ovog parfema doprinose neroli i jasmin sa Madagaskara.

4. Vatrena, dinamična, energična i originalna strana Black Opiuma podstaknuta je notama kafe, ružičastog bibera, cveta narandže, jasmina, vanile, pačulija i kedra.

5. My Burberry je inspirisan jutarnjim mirisom londonskih bašti. Svežini parfema doprinosi breskva, a dodaci od jasmina, ruže, pačulija, pojačavaju nežnost i ženstvenost.

6. Parfem Molekul 1 je istovremeno mističan, luksuzan, elegantan i seksipilan. Sastoji se od jedne jedine hemikalije ISO E Super. Miris se formira u zavisnosti od osobe koja parfem nosi, a ono što je izvesno je da podsvesno privlači ljude u okolini.

7. Gucci Bamboo je parfem namenjen grazioznim i senzualnim ženama spremnim da ponesu neodljivu cvetno-drvenu kombinaciju. U pitanju je kombinacija bergamota, kazablanka ljiljana i cveta pomorandže, sandalovine, tahićanske vanile i jantara.

Koji god od parfema da odaberete, ne zaboravite da pored njega stavite i osmeh, jer to je preduslov za savršen prolećni dan.