Svaka dama želi da ostavi upečatljiv, snažan i trajan utisak tokom večernjeg izlaska. S obzirom na to da parfemi itekako govore o našem karakteru i senzibilitetu, važno je da pažljivo odaberemo jedinstven parfem koji će nas izdvojiti iz gomile. Zato smo odabrali one najbolje: profinjene, tajanstvene, zavodljive, senzualne i neodoljive – da niko ne ostane ravnodušan.

1. Gucci Guilty, Gucci

Gucci Guilty žena je odvažna žena koja se ne oseća krivom, koja se ne kaje i ne plaši, već uvek smelo korača napred. Njena samouverenost je izazovna i opojna, a energija – fatalna. Dok gornje note čine mandarina i roze biber, osnovne note predvode pačuli i ćilibar.

2. The One, Dolce & Gabbana

Kao i žena koja ga nosi, The One je snažan i jedinstven. Orijentalna cvetno-voćna kompozicija je veoma topla i nežna, sa neodoljivim puderastim tragovima od vanile. Miris ’’sa karakterom’’ je idealan za devojke koje zrače kako izgledom, tako i stavom i temperamentom.

3. Crystal Noir, Versace

Favorit svake Versaće žene jeste luksuzan, raskošan i ekstravagantan Crystal Noir. Napravljen za žene koje poseduju urođenu sposobnost da uvek izgledaju nepokolebljivo, senzualno i zavodljivo, ovo je parfem sa kojim ćete magično mirisati tokom cele noći.

4. Hypnotic Poison, Christion Dior

Tajna neodoljivog mirisa krije se u opasnoj i intrigantnoj senzualnosti. Hypnotic Poison hipnotiše, zavodi, opčinjava. Posvećen je neustrašivim damama koje znaju šta žele i koje znaju ostvare svoj cilj.

5. Goldea The Roman Night, Bvlgari

Božanstveni Goldea The Roman Night je novi parfem za žene koji reflektuje neponovljivi sjaj noći u Rimu, te oslobađa zanosnu, neobuzdanu i strastvenu ženu. Ako želite da mirišete kao boginja noći, odaberite ovu savršenu kombinaciju chypre, cvetnog i mošusnog mirisa, te dopustite da svaka neprospavana noć bude noć za pamćenje.