Bez obzira na to da li idete na prvi date ili je u pitanju sastanak sa dugogodišnjim partnerom, izbor parfema koji ćete nositi zahteva posebnu pažnju. Za sve one dame koje žele da odišu romantikom i senzualnošću, pripemili smo 3 ultimativna parfema koji osvajaju doslovno na prvi miris.

Na prvom mestu se nalazi Lancome-ov La Vie Est Belle.

Parfem koji nosi naziv „Život je lep“ ne može biti ništa drugo nego poseban. Ovaj ultra-ženstveni parfem je jedan od najprodavanijih brenda Lancome, a posebno se preporučuje damama koje vole da rade stvari na svoj način. Kombinacija pačulija i irisa dovodi do preplitanja aroma koje istovremeno odišu snagom i slatkoćom.

Na drugom mestu se nalazi Flowerbomb dvojca Viktor&Rolf. I u ovom slučaju, naziv govori sam za sebe. U pitanju je cvetna eksplozija, koja dočarava glamur, sofisticiranost i unikatnost. Ovaj parfem je nezaboravan zbog bergamota, zelenog čaja, ruže, pačulija, frezije i orhideje.

YSL Black Poison je toliko poseban da se zasluženo našao i na ovoj listi. Mnogi muškarci će se složiti da je u pitanju parfem koji se ne zaboravlja. Ova mirisna kombinacija namenjena je damama koje znaju šta žele, koje su elegantne i inteligentne, senzualne, dramatične, originalne. Posebnosti ovog parfema doprinose, pre svega,  kafa i ružičasti biber, kao i narandža, jasmin, pačuli i kedar.

Drage dame, nadamo se da smo vam olakšali potragu za idealnim parfemom za savršen date. Pored parfema, ne zaboravite da „ponesete“ i samopouzdanje i širok osmeh, jer će pravi muškarac prvo  to primetiti.