Product was successfully added to your shopping cart.
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Pomislili biste da poznate ličnosti nose samo papreno skupe parfeme, ili aktuelne mirisne note čuvenih modnih kuća. Od početaka parfemske industrije do danas, mnoge zvezde bile su zaštitna lica određenih bredova parfema i svojim likom im dale prepoznatljiv pečat na osnovu kojeg se mogao steći utisak o karakteristikama datog mirisa. Pitate se, u moru svih tih reklama i naslovnica, koje parfeme one zaista nose?
30.3.2020. 13.08

Nije tajna da ambalaža prodaje proizvod, a to u posebnoj meri važi za parfeme. Proizvođači parfema trude se da bočice budu što prepoznatljivije, i veoma često originalna bočica ima velike zasluge za uspeh parfema.

24.2.2020. 16.35
Svaki parfem će posle nekoliko sati oslabiti a na kraju dana i sasvim ispariti. Međutim, često se događa da je već do vremena ručka miris parfema toliko oslabio da se jedva oseća, što nije krivica parfema, već načina na koji ga nanosite. Ako se pridržavate ovih jednostavnih saveta, vaš parfem će garantovano trajati nekoliko sati duže, pri čemu ćete efekat postići bez preterivanja sa količinom prejakog mirisa na početku dana ili večeri.
6.1.2020. 13.53
Kao što smo podsetili u prethodnom blogu, parfem se uvek nanosi na telo pre oblačenja, prevashodno kako na odeći ne bi ostale fleke. Ukoliko ipak zaboravite da nanesete parfem na kožu, već ste se obukli i žurite, pazite da parfem nanesete sa udaljenosti od oko 20cm, jer u suprotnom ćete verovatno napraviti fleku na odeći. Fleke od parfema čine mesto na kome se nalaze tamnijim i obično su kružnog oblika, a najprimetnije su na obojenoj odeći ako parfem nije obojen, kao i na beloj odeći ako je parfem obojen (parfemi često vremenom dobiju boju, kako se njihovi osnovni sastojci rastvaraju).
11.12.2019. 13.17
Nanošenje parfema nije tako jednostavno kao što vam se možda čini. Pogrešno nanošenje parfema dovešće do trošenja nepotrebno velike količine parfema ili do nanošenja prevelike količine. Kako biste pravilno naneli parfem potrebno je samo da sledite nekoliko saveta, koje ćemo u što kraćoj formi izložiti u ovom tekstu.
25.10.2019. 17.02
Dok se za neke mirise smatra da deluju kao afrodizijak, da su dobri za koncentraciju ili za pamćenje, te tvrdnje nisu direktno naučno dokazane. Međutim, u potpunosti je dokazano da mirisi mogu delovati smirujuće, smanjujući nivo stresa, pa čak i da deluju blagotvrono kod nekih psiholoških problema zasnovanih na anksioznosti.
18.9.2019. 09.49
Većina kupaca nije sigurna kome su namenjeni unisex parfemi i ne razmatraju ih prilikom kupovine. Međutim, sa promenom načina na koji doživljavamo rodne uloge i delimo mirise, unisex parfemi postaju sve interesantniji.
21.8.2019. 15.30
Mnogi od nas godinama ostaju verni jednoj istoj mirisnoj noti, pa čak i kada probamo neki novi parfem, nekako se uvek vraćamo onom po kojem nas najbolje prepoznaju drugi ljudi.
6.6.2019. 15.30
Od bočica pa sve do baznih nota, razigrani prolećni mirisi slave odvažnost. Mirisne note kreću se od svežih i citrusnih preko cvetnih do intenzivnih nota, no svima je zajednički priziv proleća i sunčanih dana koji nam predstoje.
7.5.2019. 12.12
Moschino je italijanski modni brend koji je osnovao Franco Moschino davne 1983. godine. Brend je poznat po šarenim, razigranim i ekscentričnim dezenima, kao i pristupačnim cenama.
26.3.2019. 17.06
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4