Najbolji parfemi za poklon tokom prazničnih dana

Praznična atmosfera se već oseća u vazduhu. Sezona poklona, porodičnih okupljanja i slavlja počinje kroz koju nedelju. Da li već imate ideje kako da obradujete najbliže? Parfemi su poklon koji nikad neće izaći iz mode. Obradovaće kako pripadnike jednog, tako i drugog pola.

Naše preporuke za iznenađenja vaših DAMA:

Chanel No.5

  1.  1. Obradujte mame i bake klasicima koji su omamlijvali čula još 50-ih godina prošlog veka poput Chanel No.5 . Čuvena priča koje će se vaše najdraže rado prisetiti jeste intervju sa Merilin Monro, u kom ona govori da jedino što nosi u krevetu jeste par kapljica parfema Chanel No. 5. Merilin kao jedna kao predstavnica ženske privlačnosti i senzualnosti dala je svojom izjavom nezaboravni pečat ovom mirisu. Poznati glumci današnjice poput Bred Pita, Nikol Kidman i Odri Totu, takođe su učestvovali u propagandnim kampanjama za Chanel parfem, i time doprineli njegovoj popularnosti i kod mlađih generacija.

  2. 2. Lancome Tresor  je takođe kultni parfem, pravo blago među parfemima, koji je sa razlogom dobio ime ’trezor’. Ovaj Lancome parfem je cvetni miris kojim biste šetajući zanosno pistom svog životnog puta sigurno želeli da zapuhnete ostatak sveta.

  3. 3. Yves Saint Laurent Manifesto  miris je ove poznate francuske modne kuće, kreiran 2012. godine, i od tad je mega-hit u čitavom svetu. Predstavlja moćan afrodizijak, zbog svojih nota zavodljivog đumbira i narandže. Naročito ga poklanjaju muškarci svojim damama.

  4. 4. Jean Paul Gaultier Classique od 1993. godine zavodi mnoge svojim opojnim mirisom. Mešavina mirisa crne ribizle, vanile i jasmina, predstavlja miris spontanosti, slobodnog duha i spontanosti. Preporuka je za poklon opuštenim, slobodnim i spontanim osobama.

  5. 5. Dior Addict je orijentalni miris sa cvetnim notama. Takođe je kultni parfem, a naziv je dobio po tome što je imajući u srcu miris cveta noćne kraljice, omamljujući toliko da stvara zavisnost. Idealan je za večernje varijante, a oni koji su noćne ptice će se više nego oduševiti ovakvim poklonom.

Naše preporuke za iznenađenja vaših DŽENTLMENA:

Kada su u pitanju muški parfemi, najstariji parfem koji mladi pepoznaju i mogu da kupe u parfimerijama je:

Kouros

  1. 1. Yves Saint Laurent - Kouros koji je na listi potencijalnih novogodišnjih poklona za stariju gardu sigurno u prvih TOP 5. Klasici nekad odgovaraju i mlađim osobama, premda je današnje vreme, vreme praćenja trendova i onog što je ’in’ ograničilo vraćanje u tzv. ’stare dobre dane’.

  2. 2. Giorgio Armani – Acqua di Gio je na TOP 10 listi od 1995. godine od kad se pojavio na tržištu. Spada u morsku kategoriju parfema, a mirisna nota je prošarana citrusnim tonovima. Idealan je poklon za muškarce koji vole jednostavnost i slobodu, tj. za sve muškarce. :)

  3. 3. Calvin Klein – Eternity  je kultni parfem iz davne 1989. godine. Preporučuje se za poslovne muškarce zbog svoje prepoznatljive muževnosti i postojanosti na koži.

  4. 4. Dior – Farenheit je klasika u svetu parfema iz 1988. godine koji spada u grupu drvenasto cvetnih mirisa. Farenhajti ovog parfema će zagrejati i onoga kome ih poklonite, a i dame u njeogovoj blizini. ;)

  5. 5. Paco Rabanne Pour Homme  je parfem iz 1973. godine. U baznim notama nalaze se medeni duvan, mastikova smola i hrastova mahovina. Parfem sa posebnim čarima za posebne muškarce.

Ukoliko se na ovoj listi nije našao nijedan parfem koji vam se dopada, sigurni smo da ćete pronaći odgovarajući na našem sajtu: http://parfemi-online.com/.


Želimo vam srećnu kupovinu!



© Parfem d.o.o. 2024. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web