Aromatični horoskop

Aromatični horoskop

Olakšajte sebi odabir parfema (poklanjali ga sebi ili drugima) uzimajući u obzir karakteristike svakog od horoskopskih znakova ponaosob

Jedna od najvećih dizajnerki u istoriji, Koko Šanel, bila je dama koja je znala šta pojmovi ukus i stil znače za jednu ženu. Rečima ’Žena bez parfema je žena bez budućnosti.’ opisala je njen stav o važnosti odabira parfema koji vam odgovara. Parfem je način da iskažemo svoj karakter, ukuse i interesovanja, koji nam sutra svakako oblikuju budućnost.

Veliki dizajner Kristijan Dior rekao je: ’Parfem govori o ženi više od njenog rukopisa.’ Za prvi dejt, razgovor za posao ili svakodnevnu varijantu, odabir mirisa će govoriti o našem pogledu na datu situaciju koliko i o nama samima. Upravo zbog toga koliko nekad može biti presudan za formiranje mišljenja ili prvi utisak, odabir parfema je stavka koju ne treba da zanemarimo.

Povezivanje astrologije sa odabirom parfema, tzv. ’aromatični horoskop’ je jedna od IN metoda pronalaženja odgovarajućeg parfema. S obzirom da svaki horoskopski znak odlikuju određene osobine, upravo su one i ključni faktor u povezivanju određenog tipa mirisa sa tipom ličnosti onog koji je taj miris izabrao.

Emotivna i romantična duša poput raka ili večiti sanjar poput ribe, svakako će izabrati miris koji nije napadan i oštar, već onaj koji opisuje njihovu narav – mističnu, umerenu i specifičnu. Idealan izbor za dame rođene u znaku raka je Calvin Klein Euphoriahttp://parfemi-online.com/calvin-klein-euphoria-edp-100ml-zenski-parfem , dok će se dame u znaku ribe najbolje osećati sa par kapljica Dolce&Gabanna Dolcehttp://parfemi-online.com/dolce-gabbana-dolce-edp-75ml-zenski-parfem. Muškarci rođeni u znaku ribe ili raka, zasigurno će oduševiti miris Davidoff Cool Waterhttp://parfemi-online.com/davidoff-cool-water-edt-125ml-muski-parfem.

 Suprotno od nežnih i sanjivih riba i rakova, osobe rođene u znaku lava i ovna, koje važe za eksplozivne i dominantne, svakako će se najbolje osećati i najbolje predstaviti okolini parfemima koji su upečatljivi i ne mogu proći nezapaženo. Najbolji izbor za muškarce rođene u nekom od ovih znakova je Versace The Dreamerhttp://parfemi-online.com/versace-the-dreamer-edt-100ml-muski-parfem. Idealan parfem za žene u znaku lava ili ovna je Armani Diamonds : http://parfemi-online.com/giorgio-armani-emporio-armani-diamonds-edp-100ml-zenski-parfem.

Oni koji su rođeni u znaku Jarca vage, vole stabilnost i klasičnost, pa samim tim parfemi koji njima odgovaraju imaju tu notu ozbiljnosti koja ih čini otmenim i tradicionalnim. Neki od parfema čiji se mirisi pamte dugo i isto toliko dugo povezuju sa onima koji ih nose, idealan su izbor za naše estete -  dame vageNina Ricci L’extase (čiji miris s razlogom nosi ime ekstaza): http://parfemi-online.com/nina-ricci-l-extase-edp-80ml, kao i džentlmene rođene u istom znaku – Hugo Boss Bosshttp://parfemi-online.com/hugo-boss-boss-bottled-edt-100ml-muski-parfem. Otmeno, klasično, i jednostavno – crte su, kako ličnosti, tako i parfema koji opisuju jednog tradicionalnog jarca i jednog ljubitelja estetike i prefinjenosti – vagu.

Škorpije, kao šarmantne i zavodljive osobe, najbolje će iskazati svoj šarm svakome ko se nađe u njihovoj blizini, slatkim i jakim mirisom kojim će skrenuti pažnju na sebe. Dame škorpije oduševiće Cacharel Amor Amorhttp://parfemi-online.com/cacharel-amor-amor-edt-100ml-zenski-parfem, dok će gospoda biti najuspešnija u svojoj igri zavođenja sa Bvlgari Pour Hommehttp://parfemi-online.com/bvlgari-pour-homme-edt-100ml-muski-parfem.

Blizanci, večito težeći savršenstvu, nestabilnog su duha, a samim tim stalno u pokretu i stalno aktivni. Najbolji izbor i za dame i gospodu ovog horoskopskog znaka jesu parfemi cvetnog ili voćnog mirisa, koji aktiviraju njihova čula poput Moschino Cheap and Chic Chic Petalshttp://parfemi-online.com/moschino-cheap-and-chic-chic-petals-edt-50ml-zenski-parfemMoschino Cheap and Chic I love lovehttp://parfemi-online.com/moschino-cheap-and-chic-i-love-love-edt-100ml-zenski-parfemMaschino Uomohttp://parfemi-online.com/moschino-uomo-edt-125ml-muski-parfem.

Osobe rođene u znaku strelca ili vodolije, obradovaće eksperimentisanje - kako u ostalim segmentima života, tako i u odabiru parfema. Potpuno svoji, otvoreni za nova iskustva, energični i vedri trebaju parfeme po meri njihovog karaktera. Idealan izbor za dame je Dior Addicthttp://parfemi-online.com/christian-dior-addict-edp-100ml-zenski-parfem ili Gucci Envyhttp://parfemi-online.com/gucci-envy-me-edt-100ml-zenski-parfem. Idealan izbor za džentlmene je Gucci Pour Hommehttp://parfemi-online.com/gucci-by-gucci-pour-homme-edt-90ml-tester-sa-poklopcem-muski-parfem ili Armani Eau d’Aromeshttp://parfemi-online.com/giorgio-armani-armani-eau-d-aromes-pour-homme-edt-100ml-muski-parfem.

Bik – stabilan, odlučan, sa obe noge na zemlji; odabir pafema imaće kriterijume: nenametljiv, prijatan i lagan. Parfem koji će obradovati damu ovog horoskopskog znaka je Carolina Herrera 212http://parfemi-online.com/carolina-herrera-212-edt-100ml-zenski-parfem, dok će gospoda blistati sa samo par kapljica Bvlgari Aqua Pour Hommehttp://parfemi-online.com/bvlgari-aqva-pour-homme-marine-edt-100ml-muski-parfem.

Device, unikatne i nežne, večiti perfekcionisti, uvek žele nešto drugačije, nešto posebno. Njihov istančan ukus i kriterijume na visokom nivou pokušaće da zadovolje neki od parfema iz naše ponude:

-          za muškarce Chanel Platinum Egoistehttp://parfemi-online.com/chanel-platinum-egoiste-pour-homme-edt-100ml-muski-parfem

-           za žene Gucci Gucci IIhttp://parfemi-online.com/gucci-eau-de-parfum-ii-edp-50ml-zenski-parfem.

 

Nadamo se da će vam aromatični horoskop pomoći u odabiru parfema, o kojima možete više saznati na sajtu: http://parfemi-online.com/.

Želimo vam srećnu kupovinu!



© Parfem d.o.o. 2024. Sva prava zadržana. Razvoj Smart Web